VIGTIG INFORMATION:
For at undgå Corona-smitte er der KUN adgang for indmeldte børn og fra den 24. juni 2021 også for deres forældre.
IMPORTANT INFORMATION:

To avoid Corona infection, there is ONLY access for registered children and there parents from den 24. of june.

Information om kolonier

Vinter/ski-koloni
I vinterferien tager vi afsted på ski til udlandet, for det meste Sverige. Her er vi som regel afsted en uge fra søndag til søndag og bor i hytte. Der er ikke nogen krav omkring erfaring på ski, da vi går ud fra det niveau børnene er på.

Sommerkoloni
I sommerferien tager vi en uge på kano/vandre-koloni. Her tager vi til Sverige og vandrer i den svenske skønne natur. Vi sejler i kano og overnatter i shelter/bivuak, Vi laver mad over bål og bader i søerne. Dette kan for nogen være en fysisk hård tur, men kom og tag en snak med os hvis I tænker det kunne være noget for jeres barn.

"Overlevelsestur"/overnatning i skoven
I forbindelse med vores sommerkoloni afholder vi en ”prøvetur”, hvor vi afprøver det at være ude i naturen sammen. Dette er en lille tur, hvor vi gør, som vi ville gøre på en sommerkoloni. Men her er det kun kort tid og vi bliver i Danmark.

Efterårskoloni
I efterårsferien (uge 42) tager vi til Vesterhavet, hvor vi bor på Rødovrehus  i Lønstrup. Vi skal ud og se på naturen. Shoppe i byen. Opleve Vesterhavet. Lege lygteleg i mørket. Gå til Liver Å. Glide ned ad bakkerne.Kravle gennem det tætte krat. Måske bade en enkelt gang. Turen er normalt fra lørdag til fredag.


Ridelejr
Er du heste- pige/dreng og giver du et stort nap i stalden, ja, så skal du da helt sikkert også med på ridelejr. Nogen gange tager vi afsted og bor på en rideskole/lejr et eller andet sted. Andre gange bor vi på Byggeren og tager afsted hver dag ud og rider på heste andre steder. Ridelejren er normalt i forbindelse med en miniferie.

Økonomi i forbindelse med kolonier
Er der ikke plads i økonomien til at jeres barn kan komme på koloni og er der et stort ønske om dette, så kontakt os.

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer, Byggerbladet og vores åbningstider ved hånden, og er du medlem på Byggeren kan du også være med i QR quiz'en om en lækker præmie!

hent byggerens APP