VIGTIG INFORMATION:
For at undgå Corona-smitte er der KUN adgang for tilmeldte børn og ingen andre heller ikke forældre lige nu.
IMPORTANT INFORMATION:

To avoid Corona infection, there is ONLY access for registered children and no one else, not even parents right now.

Nyheder

Her på siden finder du nyheder der er relateret til forældre og børn på byggeren
Du finder de ugentlige opaver og andet til vores medlemmer under punktet "online" i vores app.


Nyt d. 25. februar 2021

Kære byggerbørn og forældre.

Vi havde håbet på det ville være forsvarligt smittemæssigt at åbne op for 5. kl. og opefter. Men regeringen og de øvrige partier har på baggrund af de forskellige sundhedsfaglige eksperters anbefalinger, besluttet at det ikke vil være en god ide lige nu. Vi tænker meget på alle jer der ikke kommer på Byggeren for tiden og på hvordan I har det og vi savner jer allesammen.

Når nu I ikke må komme på Byggeren vil vi gerne tilbyde jer mulighed for at mødes udenfor Byggeren f.eks. til en hyggesnak – en walk and talk enten enkeltvis eller i en lille gruppe på maks 4 børn. Vi kan også tale sammen over telefonen.

Har I lyst til at mødes er det vigtigt at I taler med jeres forældre om det, da det jeres forældrene der skal skrive til os på Byggeren’s mail (byggeren@byggeren.dk) med jeres navn, gr.nr og mobil nummer.

Så ringer vi til jer og aftaler hvem I gerne vil tale med og hvornår det kan lade sig gøre efter skoletid.

I har mulighed for at tale med Liz, Stylle, Brian og John og I må selv vælge hvem I helst vil tale med.

I har også mulighed for en gåtur sammen med vores heste og Sidsel.

Byggerens telefon nummer er 36 37 93 93 og vores mail er byggeren@byggeren.dk

John Sommerset


Nyt d. 12. februar 2021

Kære børn og forældre på Rødovre Byggelegeplads.
Så gik den første uge med genåbning for 0-4. klasserne og børn fra specielklasserne. Det var så dejligt at se børnene tilbage på Byggeren igen. Gensyn med kaninerne og hestene - der blev kælet og klappet. Og byggeriet blev genoptaget, hvor hammeren var lagt fra sidst. Sneboldskampe og fodbold osv. Hvor har vi dog savnede de glade børnestemmer der lege og udvikler sig. Børnene er rigtig gode til at overholde vores retningslinier og har efterhånden lært at huske det varme tøj - vi er jo fortsat kun udenfor og det er rimeligt koldt. 

I vinterferien i uge 8 har vi åbent for børn fra 0-4. kl. og børn fra specielklasserne fra kl. 8-17, da mange forældre har ønsket om vi starter tidligere end kl.10. Og der er fortsat lukket i weekender og på helligdage.

God weekend til alle.

Hilsen ByggerJohn

Nyt d. 4. februar 2021

Kære børn og forældre på Rødovre Byggelegeplads.

På mandag d. 8. februar åbner Byggeren gradvist igen for de byggerbørn, der går i 0.-4. klasse. Hurra! Desværre ikke for 5. klasser og op – endnu. ØV.

Byggeren vil være åbent alle hverdage fra 13.30 -18.00. Der vil være lukket i weekender og på helligdage.

Vi glæder os helt vildt til at se jer igen selv om det bliver på afstand – husk ingen byggerkrammere!!

For at begrænse smitterisikoen mellem alle, vil der være de samme forholdsregler som tidligere. Men I har jo vist at det ikke var så vanskeligt - så det skal nok gå. Jeg har lige nævnt et par af reglerne her.

 • Alle skal spritte eller vaske hænder når de ankommer til Byggeren – husk hold afstand.
 • Mange kommer samtidig fra skole til Byggeren. Hold afstand - det tager lidt tid at komme ind.
 • Det tager ca. 1 min at vaske hænderne rigtigt/ordentligt – tålmodighed og afstand.
 • Du må kun klappe og ae din egen kanin. Er i flere der har grund sammen så husk afstand.
 • Jeres forældre, søskende eller venner som ikke går på Byggeren, må ikke komme på Byggeren, medmindre det er efter aftale med personalet.
 • Det er ikke muligt at komme på Byggeren før kl. 13.30, hvor skolen slutter.
 • Husk penge til byggerpengekort så du kan betale for foder og lidt byggermad.
 • Vi vil være ude hele tiden, så tag varmt tøj på/med.
 • Vi vil forsøge at lave forskellige aktiviteter, hvor det er muligt at holde afstand.
 • Smitterisikoen på toiletterne vil være stort, hvorfor der kun kan være et barn på toilettet af gangen – husk tålmodighed og hold afstand.
 • Hvis du er syg, sløj, hovedpine eller har andre symptomer på Covid 19, skal du blive hjemme og  blive testet for Covid-19.
 • Vigtigt at meddele Byggerens personale hurtigst muligt, hvis du er testet positiv for Covid-19, af hensyn til smitteopsporing.

Byggerhilsen John

 

Nyt d. 25. januar 2021

Så er det mandag og vi er igang med vores find bogstaverne hos kaninerne leg.
Vær med i legen under det nye menupunkt "online" i app'en


Nyt d. 24. januar 2021

Så blev det søndag og her er en lille video om hvad der er gang i på byggeren lige nu og hvad der kommer til at ske den næste uge. God fornøjelse
https://youtu.be/l2yzse_eSlk


Nyt d. 23. januar 2021


Så sker der lidt på den digitale front her hos os på byggeren. Der er jo stadig lukket ned, men det skal altså ikke fraholde os fra at lave lidt til jer alle sammen og fra på mandag så kan du her i appen og på hjemmesiden komme med ud og besøge alle kaninerne og samtidig være med i konkurrencen om "Trillers Pølsehorn" Det fortæller vi mere om i en video til jer i morgen men her i dag lørdag skal I også have en video hilsen og det er fra en I endnu ikke kender. Se videoen her og så se med igen i morgen. 
https://youtu.be/C7jtSRTCmpM

Nyt d. 5. januar 2021

Også en lille morgen hilsen fra hestene:
https://youtu.be/oDQLNduR3MY

Nyt d. 4. januar 2021

En lille video hilsen fra dyrene på:
Distrikt 1    og    Distrikt 2    og    Distrikt 3

De bedste hilsner fra personalet
PS: Både dyr og personale glæder os til at se jer igen forhåbentlig snart ;)Nyt d. 30. december 2020

Til børn og forældre på Rødovre Byggelegeplads.

Retningslinjer for Byggeren i perioden 21. december 2020 til den 18. januar 2021.

De nye corona-restriktioner betyder at nedlukningen fortsætter til og med den 17. januar 2021.

Byggeren holder lukket i perioden og er kun åbent for børn, der er tilmeldt til nødpasning. I weekender og på helligdage er personalet kun på arbejdet, for at varetage opgaver i forhold til dyrehold.

Der modtages kun børn efter aftale i perioden. Det betyder er der kun er åbent for børn i nødpasning og børn med særlige behov fra den 4.januar til og med den 8.januar og den 11. januar til og med den 15. januar.

Nødpasning er for de børn, hvor forældrene har behov for pasning af deres barn, fordi de skal passe deres arbejde og der ikke er andre muligheder. Børn med særlige behov, er sårbare børn, med behov for tilknytning til deres fritidstilbud. Nødpasning er kun gældende for børn fra 0. klasse til og med 4. klasse samt børn med særlige behov.

Der kan tilmeldes børn til nødpasningen ved at kontakte leder John Sommerset på telefon 61 85 79 69. I forbindelse med tilmelding oplyses behov i form af dato og tidsinterval. Hvis aftalen bliver ændret, skal forældrene orienterer Byggeren om ændringerne hurtigst mulig.

Forældre skal kontakte og orienterer Byggeren eller leder John Sommerset 61 85 79 69, hvis deres barn bliver smittet med Covid-19 eller er hjemme grundet mistanke om smitte.  

Der føres dagligt fremmøde-registrering af børnene, med navn, skole og klasseplacering i forhold til smitteopsporing.

Der vil være skærpet opmærksomhed på ikke at møde op med symptomer på sygdom, håndhygiejne, rengøring og at afstandskrav efter de generelle retningslinjer fra sundhedsministeriet til skoler og fritidstilbud overholdes.

Personalet søger for pasning af dyrene, dvs. fodre og muge ud i hele perioden. 

Vi ønsker alle børn og forældre et rigtigt godt nytår!

 

 Nyt d. 8. december 2020

Kære byggerbørn og forældre.

Regeringens nye restriktioner betyder at Byggeren kun er åben for indmeldte byggerbørn fra 0. klasse til og med 4.klasse fra i morgen onsdag d. 9. december og foreløbig frem til 3. januar. Det gælder også i weekenderne og hele juleferien.

Personalet sørger for at passe dyrene for børnene fra 5.klasse og opefter.

Restriktionerne betyder også nogle få ændringer på Byggeren og det er nok specielt kravet om at holde til højre, generelt holde afstand og skærpet opmærksomhed på håndhygiejne.

Jeg tænker regeringen har vurderet at de største børn bedst kan være hjemme og det er derfor det er dem det går ud over. Samtidig bliver der også lagt et stort ansvar på de ældste børn og deres forældre. Når de nu ikke må komme på Byggeren i deres fritid og heller ikke gå til sport og lignende, vil det jo ikke give mening, hvis alle de store børn mødes i store forsamlinger eller i Rødovre Centret, hvor mulighed for at blive smittet eller smitte andre er større.

Vi skal alle hjælpe hinanden med at nedbringe smittetrykket.

Jeg er selv pt. hjemme i øjeblikket, da jeg mangler svar på 2. coronatest – så jeg vil benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig god jul og godt nytår.   

Byggerhilsen John

 

Nyt d. 25. november 2020. 

Kære alle byggebørn og forældre
Ang. Corona. Hvis byggerbørnene ikke har været i skole, må de ikke komme på Byggeren. 
I tvivlspørgsmål kontakt Byggeren.

Nyt d. 20. november 2020.  
Vedr. Corona Lyn/quick-test. Rødovre kommune accepterer ikke lyntest som testmetode. Dvs. hvis man er sendt hjem fra skole må man kun komme på byggeren med en negativ test fra et etableret testcenter. (www.coronaprøver.dk).

 Nyt d. 19. november 2020.

Så er der lidt nyt fra Byggeren igen ;)

Først er der lidt om vores dyr. Der er konstateret kanin sydommen "Viral Hemorhhagic Disease" (VHD) flere steder på Sjælland og fugleinfluenzaen er også et noget vi er meget obs på lige nu. Det er vigtigt at sige at vi på Byggeren ikke har haft nogle tilfælde at hverken VHD eller fugleinfluenza i skrivende stund. Hvis det skulle blive konstateret på Byggeren vil vi melde det ud her i APP'en og på hjemmesiden.

Så er der en super vigtigt besked til alle ang. Corona. På Byggeren prøver vi så godt vi kan at holde styr på hvilke skoleklasser og børn der er hjemsendt til test og hvilke der evt. er smittet og derfor ikke kan komme på Byggeren. Men det vil i den forbindelse være en stor hjælp hvis I ville give os besked hvis dit barn er testet positiv og du ikke sender dit barn på Byggeren hvis barnet er sendt hjem og afventer test. 

Og så tilsidst skal vi lige huske alle på den afsluttende aftenåben for 6. klasse og op er tirsdag den 1. december tilmelding er nødvendig. Se opslag på Byggeren.

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer, Byggerbladet og vores åbningstider ved hånden, og er du medlem på Byggeren kan du også være med i QR quiz'en om en lækker præmie!

hent byggerens APP