Nyheder

20. januar 2022

Til forældre og børn 

Vi regner/håber på at kunne afholde vores store børnefest i år. Børnefesten er børnenes udklædningsfest, hvor hele huset bliver bygget om. Man får til børnefesten sine egne bygger-penge (som vi selv laver) med dem kan man prøve forskellige aktiviteter og købe mad og drikkevarer.

Temaet i år er Gys og gru.

Vi tager endelig stilling til om vi afholder børnefesten 2. marts. Hvis Corona tillader det afholder vi festen:

Fredag den. 18.marts fra kl. 18-22.

Så i kan godt sætte et kryds i kalenderen allerede nu. Hold øje med bygger-appen og vores infotavle for mere
information.

Hilsen byggeren

 

19. januar 2022

Til forældre og børn fra. 6.klasse og op

Fra tirsdag hæver vi prisen på aftenåben til 30 kr.

Hilsen Niels, Anja, Rose, Anders, Thomas og Stylle

16. januar 2022

Til forældre og børn fra. 6.klasse og op

Vi starter aftenåben op igen hver tirsdag fra kl 18-21. Første gang bliver tirsdag den 18. jan. Det er uden tilmelding, men det er alligevel rart, hvis man siger at man kommer ift. Mad. Hvis man spiser med koster det 25 kr. (man må gerne deltage uden at spise med eller komme senere hvis man f.eks. skal til sport) som senest skal betales på dagen.

Hilsen Niels, Anja, Rose, Anders, Thomas og Stylle

 

 

5. januar 2022

Kære forældre og byggerbørn.

Der er via skolerne udsendt brev til jer om nye retningslinjer i Rødovre Kommune.

I forbindelse med dette vil Byggerens aktiviteter igen primært være udendørs i den kommende tid som nogen af jer kan huske fra tidligere.

Ang. vores ugeplan, så kan der være nogle planlagte aktiviteter som ikke kan gennemføres. Hold øje med opslag på Byggeren og I vores APP.  

Der er desværre lige nu kun adgang for Byggerbørn og deres forældre, forældre skal dog bære mundbind når de er på byggeren. Alle andre har IKKE adgang uden forudgående aftale med personalet.

Hvis du, som byggerbarn, ikke er i skole grundet Corona virus eller andet, også selvom du skulle have haft milde symptomer der er forsvundet eller som er milde, så skal du IKKE komme på Byggeren. Er du/I det mindste i tvivl så kontakt os. Hvis vi kommer i tvivl omkring et barn vil vi kontakte hjemmet og finde en løsning.

Hvis du, som byggerbarn, bliver testet positiv skal Byggeren kontaktes så vi kan reagere derpå.

Hvis der skulle være spørgsmål så kontakt os gerne på mail eller telefon.

De bedste hilsner
Pelle (pelle@byggeren.dk)

1. Januar 2022

Vi ønsker alle et rigtigt godt nytår.

15. December 2021

Vi er blevet gjort opmærksom på at der fredag den 10. december var en barn der var på stenværkstedet der nu er blevet konstateret positiv for corona-virus. Vi opfordrer derfor alle børn der har været på stenværkstedet fredag den 10. december til at blive testet som nærved kontakt. I tilfælde af spørgsmål er man velkommen til at kontakte os på byggeren.

14. December 2021

Kære forældre og byggerbørn

Fra den 15. december til og med den 4. januar vil byggeren desværre være lukket for byggerbørn der ikke har behov for nødpasning.
I perioden hvor vi har lukket ned skal man IKKE bestille foder til sin kanin. Personalet passer byggerens dyr mens vi er lukket ned.

Rigtigt go' jul og godt nytår

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer og vores åbningstider ved hånden!

Vores APP er gratis og kan hentes fra din telefons APP butik.

hent byggerens APP