30. November 2022

Hej alle.
Jeg hedder Klara og jeg skal starte i min anden praktik her på Rødovre byggeplads d. 1. december – og glæder mig helt vildt til at starte og møde jer.Jeg elsker at være sammen med mine venner, være kreativ, og at være ude den friske luft.
Vi ses snart! - Hilsen Klara

23. November 2022

Julemarked på Rødovre Byggelegeplads

SØNDAG DEN 4. DECEMBER Kl. 14 - 17, afholder vi igen vores store julemarked. Alle er velkomne så tage endelig hele familien med.

Program for dagen:

Kl. 14: Julemarkedet starter - og alle juleboderne åbner.
Salg af: Gløgg & æbleskiver, kakao & popcorn, Pølser & øl, flotte juletræer, Bolsjer   og masser af sjove julegaver. Børneboder åbner også for børn og barnlige sjæle. 

Kl. 15.30: Julekoret synger mens vi venter på julemanden.

Kl. 15.45: Julemanden tænder juletræet og deler pebernødder ud til de søde børn og
deres forældre.

Kl. 17.00: Julemarkedet slutter.

entré 3 kr.og så deltager du i konkurrencen om de flotte købmandskurve.

Vigtigt! Hvis i har lyst til at donere en kage, til salg på dagen, er i meget velkommen.
Så skal i bare maile eller ringe til byggeren senest fredag den 2. dec. Så vi ved hvor mange kage vi får ind.

 

9. November 2022

Fremover vil der hver torsdag være Magic cards på Byggeren. Byggeren har kort, men medbring gerne dine egne hvis du har. Til at starte med vil vi sidde i distrikt 2 huset så vi kan få noget fred. Første gang vil være torsdag d. 17. november og vi går bare i gang når der er nok. Kom frisk

31. Oktober 2022

RBV inviterer tilfællesspisningfor børn og voksne Mandag den 7. november kl. 18.00.

Drop kødgryderne derhjemme og lad RBV stå for menuen.

Kom ned på Byggeren og få aftensmaden serveret. Samtidig får du/imulighed for at møde vores støtteforening RBV og ikke mindst de andre forældre og børn på byggeren. Vi spiser kl. ca. 18.00. Det koster 20 kr. per person for maden – af hensyn til madlavningen er tilmelding nødvendigt.

I kan enten komme på byggeren eller ringe og tilmelde jer

Sidste mulighed for tilmelding er fredag den. 4. november.

RBV Julebanko

Kom og spil banko Søndag d. 6 November

Det koster 5 kr pr plade. Varm kakao og æbleskiver vil være gratis

Der er fede præmier

 

 

27. Oktober 2022

I uge 44 afholdes årets BagForBørnetelefonen. I denne uge bliver der solgt en masse søde sager i den gode sags tjeneste. Derfor vil det der bliver solgt i køkkenet denne uge koste en smule mere så vi kan få et overskud vi kan sende afsted. Kom og hjælp til i køkkenet, i kan se på tavlen hvem der er der hvilke dage. Ugen sluttes af fredag med auktion på den store kage samt vores store kæphestestævne. Inviter derfor hele famiilen så vi kan få solgt en masse kage.  

19. Oktober 2022

Glemmekasse

Vi har tømt vores glemmekasse, mangler du noget?

Vi smider ikke afhentede ting på dette billede ud 1. december 2022

 

6. Oktober 2022

Mobilpolitik for fredage

I personalegruppen har vi en oplevelse af at mobiltelefoner i øjeblikket fylder lidt for meget, specielt inde huset. Derfor vil vi gerne forsøge at skabe noget mere opmærksomhed på alle de andre ting som byggeren kan tilbyde. Forsøget går ud på at de efterfølgende fredage må børnene ikke spille på mobilen eller være på sociale medier(Tic toc, youtube, facebook, snapchat m.m.) i huset. Vi vil i denne periode sætte flere resourcer af om fredagen til at f.eks.  spille . brætspil eller andre spil/lege med børnene. Vi starter fredag den. 7. oktober.

Nye aktiviter i vinterperioden på byggeren

Nu går vi en koldere tid i møde. Derfor sker der nogle nye ting på byggeren. 

Værksteder

Værkstederne åbner igen. Første værksted bliver i uge 44 på 1. sal med Liz. I kan se alle de andre værksteder på tavlen inde i huset.

PlayStation

PlayStation starter igen to gange om ugen. tirsdag og torsdag. Vi starter tirsdag 25. oktober. De vigtigste af reglerne er: man spiller aldrig alene og man må max. spille 15 min per gang. Læs flere af reglerne i huset før i spiller.

Rollespil

Rollespil holder pause indtil 2023, hvor det vender stærkt tilbage. Hold øje med værkstedstavlen, da vi laver rollespils-våben-værksted i det starten af det nye år.

 

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer og vores åbningstider ved hånden!

Vores APP er gratis og kan hentes fra din telefons APP butik.

hent byggerens APP