23. maj 2024

Forældre-barn-fodbold turnering

Byggeren inviterer til  Forældre-barn-fodbold turnering Fredag den 7. juni fra kl. 16-20.
Vi spiller fra kl. 16-kl.18. Herefter tænder vi op i grillen til noget god gammeldags hygge. Vi sørger for grill og service. I medbringer selv mad og drikkevarer. I tilmelder jer ved at ringe til byggeren og fortæller hvor mange I kommer. Sidste mulighed for tilmelding er fredag den 31. maj kl. 18.

Vi håber I vil bakke op om dette nye initiativ : )

Har i nogle spørgsmål kontakt Niels, Bo eller Stylle

Hilsen Byggeren

 

10. maj 2024

Arbejdsdag for forældre og børn

Husk vi har arbejdsdag den 28. maj fra klokken 15 til 20. Kom ned på byggeren og skriv jer på eller ring hvis du/I kan/vil hjælpe os/deltage.

 

22. april 2024

Besked til alle 5. klasser og forældre

Som i måske ved har vi aftenåben for 6. kl. og op, hver tirsdag fra kl. 18-21. Vi inviterer nu de kommende 6. klasser med de sidste 3 gange inden sommerferien. Så er de nye børn klar til vi starter op igen efter sommerferien. Den første aftenåben for 5. klasserne bliver tirsdag den 7. maj samt de efterfølgende 2 tirsdage(14 og 21. maj). Det koster 30 kr. at spise med. For at aftenåben bliver til noget skal der være mindst 8 tilmeldte dagen før. Man tilmelder sig hos den voksne i huset. Vi håber at se en masse af jer kommende 6. klasser.

Hilsen Aftenåben-holdet

Niels, Thomas, Anja, Rose og Stylle

 

Forældre-barn-fodbold turnering

Byggeren inviterer til  Forældre-barn-fodbold turnering Fredag den 7. juni fra kl. 16-20.
Vi spiller fra kl. 16-kl.18. Herefter tænder vi op i grillen til noget god gammeldags hygge. Vi sørger for grill og service. I medbringer selv mad og drikkevarer. I tilmelder jegved at ringe til byggeren og fortæller hvor mange I kommer. Sidste mulighed for tilmelding er Torsdag den 6. juni kl. 18.

Vi håber I vil bakke op om dette nye initiativ : )

Har i nogle spørgsmål kontakt Niels, Bo eller Stylle

Hilsen Byggeren

 

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer og vores åbningstider ved hånden!

Vores APP er gratis og kan hentes fra din telefons APP butik.

hent byggerens APP