26. September 2023

Dyrskue 2023

Tak for nogle virkelig fede dage med dyrskue torsdag 21.sep og fredag den 22. sep. Vi har lavet videoen fra dyrskuet færdig som man kan se på byggeren. Vi manglede lige nogle enkelte kåringer. Vi har lavet en tavle til vinderholdet af holdkonkurrencen om fredagen. Her vil vinderne hvert år blive skrevet på. Vinderne fra i år kan i finde på tavlen. Vi havde også et QR-løb. På grund af  GDPR- regler må vi ikke skrive navne her, så i må spørge på byggeren om i har vundet. Vinderne får et diplom og præmie. Tak til alle, der deltog i dyrskuet : )

QR-løb 

 

14. august 2023

Hermed invitationen til årets grilfest                                                                                                           
 

11 august 2023

Kære alle                                                                                                                  

Jeg vil starte med at sige velkommen tilbage på byggeren vi håber at alle har haft en god sommerferie.

Vi vil i august modtage nye børn her på byggeren og til jer som skal starte på byggeren skal der lyde en særlig velkomst. Vi håber på en masse gode år sammen med jer med en masse fede oplevelser sammen. Det kan være en udfordring at starte på byggeren og derfor vil jeg gerne have, at vi hjælpes ad så det kan blive en god oplevelse at gå her. Det kan vi sammen gøre ved at værre nysgerrige og spørge hinanden hvis der er noget som vi har svært ved eller vi ikke lige ved hvordan fungerer.

Starten på et nyt skoleår er også samtidig starten på vores bygger årshjul og igen i år lægger vi hårdt ud med vores fede grillfest fredag den 25/8. Hvor vi skal hygge, grille, quizze og lege. Det er som altid for alle børn og forældre der er en del af Byggeren samt vores støtteforening RBV. Det kræver tilmelding at deltage, så hold øje på vores App eller i vores køkken hvor tilmeldingen bliver lagt ud.

Fra september måned vil Støtteforeningen RBV begynde at afholde fællesspisninger igen. Det vil normalt være den første mandag i måneden. Den første gang vil foregå 4. september. Fællesspisninger er god mulighed for at møde andre børn og forældre fra byggeren. Samtidig kan man som familie kan komme og spise aftensmad til billige priser. For at deltage i fællesspisningerne skal man senest fredagen før, tilmelde sig med antal personer. Dette skal ske ved at ringe eller, komme ned på byggeren og tilmelde sig, så snart opslaget er oppe.

I september vil vi på byggeren og afholde vores årlige Dyrskue, hvor der traditionen tro vil være en masse forskellige aktiviteter og konkurrencer fordelt over 2 dage. Dyrskue vil være åbent for alle. Nærmere information vil blive lagt ud på vores app.

I uge 42 i skolernes ferie tager vi som altid afsted på Koloni til Lønstrup. Her er en god mulighed for at skabe nye venner samt i trygge rammer prøve nye udfordringer.  Lønstrup plejer at være en meget populær koloni med mange deltagende børn. Der er derfor også rift om pladserne til denne koloni. Grundet begrænset antal pladser vil der være tilmelding, Så hold øje med opslag på App og på byggeren.

Slutteligt vil jeg gerne sige at jeg glæder mig til endnu et spændende, lærerigt og fantastisk år sammen med jer.

Der bedste hilsener

Pelle

17. juli 2023

Tur til dyrehaven

Onsdag den 19/7 tager vi på tur til dyrehaven. Vi tager lidt forskellige boldspil med og hvis vejret og stemningen er til det, slutter vi af med at tage en dukkert på stranden. Man skal huske madpakke, tøj der passer til vejret og godt humør. Man må gerne tage penge med til en is. Vi tager afsted ca. 10.15 og er hjemme senest kl 16. Hvis man vil med, skal man tilmelde sig inden kl 17 tirsdag d. 18/7. Turen koster 10 kr.

Hvis der er nogle spørgsmål til turen, så kontakt Niels eller Rose

6. juli 2023

Pool-party

Imorgen fredag(7. juli) afholder vi årets første pool-party. Vi starter kl. 13. Der vil være forskellige lege i poolen (så husk badetøj) samt mulighed for køb af grillpølser. Så husk lidt ekstra penge. Tilmelding er ikke nødvendig. 

Vi håber at se så mange af jer som muligt.

Hilsen Byggeren

27. juni 2023

Så er sommerferien igang og byggeren har derfor åbent fra 9 - 17 i hverdage og 11 - 16 i weekenden.
Husk foderbestilling inden klokken 13. hele ferien.

Husk også vores sommerture (se ugeplanen for hvilke).
Næste tur er i næste uge onsdag hvor turen går til Hedeland, hvor vi kører med Minitog.


14. juni 2023

Nu afholder vi snart vores store Sankt Hans arrangement. Vi har derfor brug for Jer forældres hjælp til vores stande. Vi mangler lige nu folk til at stå i Indgangen og pølse & grill. Alt hjælp er velkommen gerne i 2 timers interval. Hvis I har mulighed for at hjælpe så kontakt os på byggeren. 

til at stå i Indgangen og pølse & grill. Alt hjælp er velkommen gerne i 2 timers interval. Hvis I har mulighed for at hjælpe så kontakt os på byggeren. 

I må også meget gerne bage en kage som vi kan sælge. Hvis i bager en kage så kontakt byggeren.

Hilsen Personalet
 

7. juni 2023

Sankt-hans 2023Hent som PDF

I tilfælde af afbrændingsforbud laves alternativt bål.  
 

31. Maj 2023

Evotag holder pause

Vi har valgt at sætte evotag om onsdagen på pause, da der er for mange tekniske problemer med appen. Vi har taget kontakt til producenten af evotag. Vi regner med det starter op igen på et tidspunkt til efteråret. 

Tilgengæld starter vi op med Hockey hver onsdag kl. 15 istedet for evotag som Bo kommer til at styre.  

 

23. Maj 2023

Husk, det er på fredag vi afholder vores gamle medlems og kollegadag på byggeren fra 14-18. Så kom ned og besøg din gamle bygger. vi kan allerede nu sige at Sten, lizette, john sommerset og Fætter har meldt at de kommer. vi vil sørge for at der er rød sodavand, pølsehorn og selvfølelig bygger-boller. udover det vil der være en overflod af billeder og video. Så hvis nogle af jer forældre har gået på byggeren eller kender nogle, der har. så endelig spred ordet. Vi håber at se så mange som muligt. 

Hilsen personalet

17. Maj 2023

Du er hermed inviteret til vores fernisering for ”SKULPTUR kunst”
på Rødovre Byggelegeplads, Nyholms alle 47

Det sker fredag d.2.6 hvor det røde bånd vil blive klippet kl: 16:30. udstillingen har åben frem til 17:15

Kom og oplev de spændende skulpturer der er lavet af genbrugsmaterialer her fra Byggeren.
Værkerne vil blive fremvist og præsenteres af kunstneren selv.

 

12. Maj 2023

Husk vores fælles arbejdsdag den 6. jinu fra 16 - 20.


Tryk her for at hente som PDF
 

2. Maj 2023

Ny medarbejder på rødovre byggelegeplads!

Hej alle. Mit navn er Bo Larsen. I dag(2.maj) er det min første arbejdsdag på Rødovre byggelegeplads. Jeg skal være på
distrikt 1 sammen med Niels og Anja.

I min fritid spiller jeg ishockey, rullehockey og fisker.

Jeg er er også glad for at spille bold , bygge div. Ting i træ, spille brætspil.

Glæder mig til at lære jer at kende.

Hilsen Bo

 

27. April 2023

Har du arbejdet eller været medlem på Rødovre byggelegeplads, så inviteres du/I til en tur ”down memory lane”. Kom forbi Byggeren fredag den 26. maj fra kl. 14-18. Her vil der være mulighed for at
se billeder/video fra gamle dage, bygger-boller og pølsehorn, spille en volley eller fodboldkamp, drik lidt rød saftvand, se din gamle grund og få en snak med dine ”gamle” bygger-venner og forhenværende kollegaer/pædagoger. Tilmelding er ikke nødvendig, men kig gerne efter vores facebook-event.
Vi håber på at se så mange som muligt. 

Se facebook eventet her: Dag for gamle medlemmer og medarbejdere på Rødovre Byggelegeplads
 

26. April 2023 

App'en er nu opdateret til Android telefoner i Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.rblkat

Den skulle nu også kunne hentes til alle nyerede Andriod telefoner.
 

24. April 2023 

Husk tilmelding til RBV's fællesspisning tirsdag den 2. maj er fredag den 28. april.

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer og vores åbningstider ved hånden!

Vores APP er gratis og kan hentes fra din telefons APP butik.

hent byggerens APP