11. august 2022

Grillfest 2022

Så vender vores store grillfest også tilbage : ) Fredag den 26. august kl. 17, inviterer byggeren og RBV (byggerens støtteforening), forældre, børn og RBV's medlemmer til grillfest på byggeren. I år skal I selv medbringe det I vil spise. Vi sørger for at tænde op i vores grille. Udover det vil man kunne købe øl, vin, vand og is. Vi afholder også igen vores store bygger-quiz, hvor børnene dyster mod de voksne. Vi arrangerer også dansegulv med diskolys m.m. RBV sørger for amerikansk lotteri . Så kom og få en hyggelig aften sammen med os.
Sidste tilmelding er mandag den 22. aug.

Vi håber på at se jer

Venlig hilsen

Byggeren og RBV

Rødovre cup 2022

Fodboldturneringen Rødovre cup starter op igen. Fodboldturneringen foregår på Nyager skoles græsbane. Det er 5 mands hold med 3 udskiftninger. Man må gerne medbringe fodboldstøvler og benskinner. Vi sørger for shorts og trøjer.

4-6 klasse i skal spille Onsdag d. 31/8 kl. 14:30—18.30

3. klasse og pigeholdet i skal spille Torsdag d. 1. sep. Kl. 14:30—18:30.

Vi mødes på byggeren kl. 14:00 og cykler herfra. Man er selvfølgelig velkommen til at komme og heppe. Jer, der ikke bliver hentet på Nyager skole, tager vi med tilbage til Byggeren. Hvis i har nogle spørgsmål så kontakt Stylle på Byggeren. 

Tilmeld jer på byggeren!
Sidste tilmelding er fredag den 19. august!

 

27. juni 2022

Så er sommerferien i gang og vi har åbent hverdage fra 9 - 17. Husk badetøj, poolen kan måske være åben. På onsdag tager vi på tur til badesøen. Pris 30 kr. Tilmelding hurtigst muligt. Vi ses.

 

16. juni 2022

Sankt Hans

Husk at vi torsdag den 23. juni igen afholder vores fantastiske Sankt Hans marked på Byggeren. Det koster 3 kr. per person i indgang.
Det starter kl. 17 og varer til kl. 22.  Kl. ca. 19 kommer borgmesteren og holder tale, bålet bliver tændt lige efter talen. Der er mulighed at købe pølser,bøffer øl, vand, kage. Der er desuden en masse børneboder (koster 30kr. for 10 billetter) og et 0-6 års område.

Håber på at se så mange som muligt

Hilsen personalet

Mange tak

Vi vil fra personalets side gerne sig mange tak for den fantastiske indsats til vores fællesbyggedage i tirsdags. Det var så fedt at opleve det store engagement hos både forældre og ikke mindst jeres børn. Vi har nået så mange ting som vi ellers har svært ved at finde tid til i hverdagen. Vi kommer helt sikkert til at gentage succesen på et senere tidspunkt.

Godt arbejde og vi ses til Sankt Hans : )

 

Kom og oplev dit barns Bygger liv

I kan tage en lille picnickurv med, jeres barn giver kaffe/te/vand. I får her mulighed for at opleve et par timer på Byggeren, hvor i får syn for, hvad jeres barn laver. Måske kan I være med i en leg eller sidde på et bræt, holde et søm, kæle med en kanin/høne, spille et spil.
I får mulighed for at møde de andre forældre og personalet,  mærke det pædagogiske liv på Byggeren og hvorfor vi netop lige gør det vi gør. Det kan være med til  at skabe indsigt og kendskab til jeres barns fritidsliv.

Dette vil foregå den sidste fredag i hver måned, kl. 16 – 17:30, hvor jeres barn inviterer jer til hygge på Byggeren. Med opstart d.12.8.2022

Håber vi ses
Hilsen Personalet

 

12. juni 2022

Kære Forældre og Børn.
Til jeres information vil vi afholde 2 brandøvelser inde sommerferien. Har I nogen spørgsmål så kontakt personalet.
Hilsen Pelle


18. maj 2022

Kære alle

Tirsdag d.31/5 holder vi pool party på Byggeren fra kl. 13.30 til ca. kl. 17.00 !!

Efter et fantastisk halvt år i praktik på Byggeren er tiden desværre nået til at jeg snart skal tilbage til mit studie. Derfor vil tirsdag d.31/5 være en dag hvor jeg siger farvel til alle jer skønne børn og kollegaer med et pool party hvor der vil være musik, dans, drinks og evt. en lille snack.
Vi satser på godt vejr så vi kan bade i poolen så husk badetøj og håndklæde.
Glæder mig til at feste med jer😊
Kærlig hilsen
Anders (studerende)


11. Maj 2022

Så det tid til en fælles arbejdsdag. 
Tirsdag den 14. juni kl. 16:00 – 20:00.
Vi har valgt at prioriteterne de opgaver som vi ikke får nået selv eller vi har brug for en hånd til. Alt hjælp tæller.
Der kan hentes tilmeldings seddel på byggeren eller hent den her: Fællesarbejdsdag.pdf

 

6. Maj 2022

Kære forældre
Vi vil gerne have jeres input omkring åbningstiden i weekenden.
Er det det bedste at vi har åbent fra kl. 11 til kl. 16 eller skal det være anderledes?

Under punktet "Afstemning" i app'en kan du give din mening omkring det og hjælpe os med at tage den beslutning der er bedst for flest muligt.

Forløbigt kører afstemningen til og med uge 19 men vi vil rigtigt gerne have dit svar hurtigst muligt.
 

24. Marts 2022

Sommerkoloni 2022

I Første uge af sommerferien tager vi til det Svenske land. Vi tager afsted lørdag den 25 Juni (i uge 25) og kommer hjem igen fredag den 1.Juli. OBS. Turen er kun for de børn, der lige nu går i 4. klasse og opefter!

Prisen bliver på 1000 kr. og inkluderer mad, overnatning, transport og kano. Turen er mobilfri! Lommepenge anbefales. På turen kommer vi til at vandre ca. 20 km og sejle i kano ca. 30 km.

Hvis du vil med så udfyld slippen(den får du på byggeren).
Vi inviterer til et kolonimøde når vi kommer tættere på.

Senest tilmelding er den 16. maj.

Hilsen Niels, Rose og Stylle
 

19. januar 2022

Til forældre og børn fra. 6.klasse og op

Fra tirsdag hæver vi prisen på aftenåben til 30 kr.

Hilsen Niels, Anja, Rose, Anders, Thomas og Stylle

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer og vores åbningstider ved hånden!

Vores APP er gratis og kan hentes fra din telefons APP butik.

hent byggerens APP