Nyheder

Her på siden finder du nyheder der er relateret til forældre og børn på byggeren


Nyt 15. oktober 2021

I næste uge (uge 42) er det efterårsferie og i den forbindelse er Byggeren åben mellem kl 9 og 17 mandag til fredag. I weekenderne er åbningstiden kl. 11 til 16. Mandag til fredag er der Byggerfrokost hver dag, dvs. at vi laver og spiser frokost sammen. Det er gratis.
 

Nyt 7. oktober 2021

Hej alle sammen

Mit navn er Pelle og den nye leder på byggeren. Jeg er 44 år og bor København.  Jeg har glædet mig meget til at starte op og møde jer alle sammen. Tidligere har jeg arbejdet på Islev skole hvor jeg var afd. Leder i en SFO 2  samt souschef i en SFO 1, hvor jeg var i 14 år. 

På trods af min erfaring er Byggeren noget helt nyt for mig , jeg ser derfor frem til en masse nye og spændende oplevelser.  

Hvis i skulle have nogle spørgsmål eller bare vil vide mere er i meget velkommen til at kigge forbi mit kontor.

Glæder mig til at møde jer alle sammen : )

Hilsen Pelle

Ekstra nyhed:

Kære forhenværende og nuværende bygger-kollegaer, forældre og ikke mindst børn

Da jeg har valgt at gå på pension, efter 23 fantastiske år, på Rødovere Byggelegeplads, afholder jeg reception:

Fredag den 29. oktober kl. 15-18 på Rødovre Byggelegeplads

Her vil der blive serveret sandwich, drikkelse og selvfølgelig

mine kendte pølsehorn.  Man er velkommen til at blive hængende efter kl. 18. Her vil der blive serveret pizza og være livemusik fra kl.18:30. Dog må børn (under 18 år) kun deltage med deres forældre om aftenen.

Jeg håber, at se mange af jer, der har været med til at gøre min tid på Rødovre byggelegeplads så uforglemmelig : )

Hilsen Triller

 

Nyt 28. september 2021

Fællesspisning starter op igen og første gang er mandag d. 4/10. Det koster 20 kr. pr. person og er for alle byggerbørn og deres familier. Tilmelding foregår i huset eller på telefon. Betaling skal først ske til fællesspisningen. Sidste tilmelding er lørdag d. 2/10.  

 

Nyt 14. september 2021
Tilmelding til skikoloni i uge 8 kan nu hentes i huset.

 

Nyt 12. september 2021

VI HAR FÅET ANSAT EN LEDER, Pelle Molkte. Pelle er 44 år og kommer fra en stilling som afdelingsleder/souschef på SFO Islev Skole, herved har han en bred erfaring med hele børnegruppen 6-18 år. Pelle starter på Byggeren d. 1. oktober Vi glæder os såååå meget.

Det er dejligt vi nu kan sige, at der er fuldt hus på medarbejder og ledersiden, på Rødovre Byggelegeplads. Vi har nemlig også fået ansat Thomas på dis. 2, der skal erstatte Triller som går på pension d. 31. oktober. Thomas er pædagog og kan køre på ethjulet cykel, kan lide havearbejde og er god med en hammer. Og så er Anja kommet retur til os i et barselvikariat for Camilla på dis. 1. Camilla går på barsel d. 5. november. Men allerede nu kan I møde Anja. Hun er også pædagog, er god med dyrene, havearbejde og pt. agility.

Det er super, at vi nu kan se en fremtid i møde, med alle de dygtige voksne vi nu er på Byggeren. Der hver især yder et godt pædagogisk arbejde og skaber nærvær med jeres børn.

Ang. Trillers sidste dag, vil det være fredag d. 29. oktober. Kom gerne forbi og sig farvel til Triller sammen med os andre. kl. 15:00. Triller har lagt 23 år her på Byggeren, hvor han har skabt glæde blandt børnene. Gennem sporten, byggeri, kolonier og de gode snakke. Triller vil helt sikkert blive savnet af mange, især hans hang til at sprede spøg og humor.

Der sker meget på Byggeren. Vi har nu åbent for alle, så de forældre der endnu ikke har været inde og hilse, kan komme forbi. Vi glæder os til at hilse på jer. Hvis der ikke er kaffe på kanden, må I gerne tilberede en (dette gælder selvfølgelig også jer ”gamle” forældre).

De nye børn er faldet godt til, vi ser at mange allerede er godt i gang med at afprøve Stylle i ”slås med Stylle”, vores rollespil, bygge bure, spille bold, lege og meget andet.

Dog må gæster kun komme på Byggeren med en voksen. Så børnene kan ikke have gæster med pt. grundet, der er startet mange nye medlemmer på Byggeren og de skal have al vores opmærksomhed - VELKOMMEN til alle jer nye.

Vi mærker stor interesse for Byggeren, så vores venteliste er blevet lang, det giver os stabilitet og det er dejligt, men mindre rart for de børn der ønsker, at gå på Byggeren her og nu. De må bare vente til turen kommer til dem.

Vejret er sommerligt her i efteråret, så det er lidt mærkeligt at tænke på vores skikoloni i uge 8. Men det er vi nødsaget til, da hytterne skal bestilles inden udgangen af november. Vi lægger tilmeldingen til skikoloni frem. Kom og få en seddel med hjem.

Kolonien Lønstrup står for døren, men inden vi pakker til den, har vi lige årets første store arrangement, dyreskuet. Her kan børnene tilmelde deres dyr og grunde til konkurrencer. Der vil være agility, som Anja står for, hvor kaniner kan konkurrere om hurtighed på banen. På dagen serveres der flæskestegsburgere og kylling burgere, der er gratis. I vil selvfølgelig kunne se kaninerne dyste om kap i agility, hvem er den hurtigste? HUSK at tilmelde dig til konkurrencen om den sødeste kanin, det flotteste bur, den pæneste grund og meget mere. Gode præmier er at vinde. Vi skal have en lagkagestafet, der munder ud i lagkagekast og vandkamp. Så HUSK ekstra tøj og håndklæde. Se ydermere opslaget ved indgangen/lågen

Nye tiltag: Vores lade er ved at blive renoveret og malet, derfor roder vi. Men ser frem til vi er færdige i uge37. Vi har købt en 9 personers bus, da den RØDE ikke kunne mere.

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer, Byggerbladet og vores åbningstider ved hånden, og er du medlem på Byggeren kan du også være med i QR quiz'en om en lækker præmie!

hent byggerens APP