VIGTIG INFORMATION:
For at undgå Corona-smitte er der KUN adgang for indmeldte børn og fra den 24. juni 2021 også for deres forældre.
IMPORTANT INFORMATION:

To avoid Corona infection, there is ONLY access for registered children and there parents from den 24. of june.

Nyheder

Her på siden finder du nyheder der er relateret til forældre og børn på byggeren

Du finder de ugentlige opaver og andet til vores medlemmer under punktet "online" i vores app.


Nyt 28. juni 2021

Kære byggerbørn og forældre.
Tusinde tak for alle jeres dejlige krammere og søde beskeder i bogen jeg fik. Og tak for de mange flotte gaver jeg har fået - det var helt fantastisk. Jeg glæder mig til at pakke ud, spise chokolade og mindes alle de fine oplevelser vi har haft sammen her på Byggeren.
Lov mig I alle passe på verdens bedste Byggeren - jeg kommer til at savne jer.

Og så til noget helt andet men vigtigt. Tirsdage og torsdage mellem 10.30 og 11.30 kan alle byggerbørn fra 12 år og op, blive testet for Covid 19. Det er en næsetest og det foregår her på Byggeren. Det er en del af regeringens teststrategi, men jeg skal understrege at det er frivilligt. 

Børn fra 12 til 14 år SKAL have samtykke fra forældre via nedestående samtykkeerklæring som skal medbringes sammen med sygesikringskort ved test.

Hent og print: Samtykke til COVID TEST
(Hvis der opleves problemer med at printe denne, prøv fra en computer eller en anden browser)

God sommer til alle.

 

Nyt 25. juni 2021

Så blev det weekend og det betyder at byggeren er åben for byggerbørn lørdag og søndag fra kl 11. til 16.
DER ER IKKE ADGANG FOR FORÆLDRE, FAMILIE ELLER ANDRE GÆSTER ENDNU.

Der skal igen bestilles foder til kaninen hvis man ikke kommer på byggeren i weekenden.
Dette gøres på telefon 36 37 93 93 mellem kl 11. og 13.

Rigtigt go' weekend


Nyt 22. juni 2021

 

Kære allesammen.

Der har været lidt forvirring omkring de næste dages arrangementer:

I morgen onsdag den 23. juni holder vi Sankt-hans fest KUN FOR VORES INDMELDTE BØRN 23. juni 2021 kl. 14. til 18.
https://youtu.be/X7LCS-_4Ugk
Til sankt-hans er der ikke adgang for andre end vores egen børn. INGEN GÆSTER ELLER FORÆLDRE.

På torsdag den 24. holder vi Afskeds-reception for John torsdag den 24. juni 2021 fra kl. 15 til 18 (Alle er velkomne)
https://youtu.be/MI81ZdMuIJU

Og så holder vi pool party fredag den 25. juni sammen med vores børn.

Vi ses på Byggeren.

 

Nyt 17. juni 2021

Kære byggerbørn og byggerforældre.

Coronaen er under kontrol og vi vil åbne op for jer forældre, men først fra d. 24.6. og kun i hverdagene. Vi har valgt torsdag d. 24.6., så I alle får mulighed for at hilse på os alle inden sommerferien og I vil også have mulighed for at deltage i min afskedsreception her på Byggeren. Invitationen er vedlagt.
Vi ser frem til at møde jer forældre – nogle har vi slet ikke fået hilst på, men vi beder jer om at være opmærksomme på vi jo vil være optaget af de pædagogiske opgaver og aktiviteter med jeres børn, hvorfor vi måske ikke lige har tid til at tale med jer den dag.

I sommerferien fra d. 26.6.2021 vil Byggeren igen være åben i weekenderne fra kl. 11-16, men i weekenderne er det kun for de indmeldte byggerbørn – altså ingen forældre eller gæster i weekenderne før efter sommerferien.

Byggerhilsen John

Nyt 10. juni 2021

Kære Byggerbørn og forældre.

Sommerferien nærmere sig og traditionen tro er der Sankt Hans på Byggeren onsdag d. 23.6. kl. 14-17.30. Men det bliver uden forældrene i år og altså kun for Byggerbørnene. Der bliver boder, sjov og ballade. Og vores borgmester Britt Jensen vil komme og holde båltalen til børnene kl. ca 16.30. Herefter tænder vi bålet og sender coronaheksen til Bloksbjerg mens vi synger midsommersangen. Vi giver en sandwich, en is og noget drikkelse. Der vil også være mulighed for at købe nogle ekstra sjove ”drinks” – så husk penge til et Byggerpengekort og en rigtig god ide at købe et dagen før. Håber meget børnene kommer og fester på Byggeren denne dag.

Med byggerhilsen John

 

Nyt 3. juni 2021

Vigtigt: Covid 19 smittede byggerbørn.

Kære byggerbørn og forældre.
Olga og Anna fra 5.G fra Nyager skole er i dag blevet konstateret smittet med Covid 19. Har du været tæt på Olga eller Anna de sidste par dage bør du være opmærksom på symptomer og hurtigst muligt blive testet for at undgå yderligere smittespredning. Beskeden om Olga og Anna er bragt efter aftale med deres forældre.

Byggerhilsen John

 

Nyt 1. juni 2021

Hej Byggerforældre.

Søndag d. 6. juni er der Store Cykeldag i Rødovre, der starter fra rådhuset kl. 10.00. Helt ekstraordinær kan I se Byggeren denne dag indefra, hvis I er tilmeldt cykeldagen. Denne ene dag bliver det muligt at cykle igennem Rødovre Byggelegeplads, hvis man har vist sit coronapas. Mange forældre har endnu ikke set Byggeren grundet coronavirussen og de nedlukninger det har medført. Det er der nu en mulighed for, men det er vigtigt at gøre opmærksom på, at I må ikke stoppe op, når I cykler igennem Byggeren – men skal fortsætte med at cykle stille og roligt til I er ude på den anden side, hvor der så venter et stykke frugt.
Håber at se mange både byggerbørn og forældre på cykel den 6. juni.

Og der vil som tidligere nævnt først blive åbnet op for forældrebesøg efter sommerferien, så benyt muligheden her.

Byggerhilsen John
 

Nyt 10. maj 2021

Flere byggerbørn er nu konstateret smittet!

Genåbningen i foreningslivet og på fritidsinstitutionerne er forløbet godt og smittetrykket er i øjeblikket ikke alarmerende, men vi ved alle at det hurtigt kan ændre sig. F.eks. er der lige nu to 5. klasser fra Valhøj Skole der er hjemsendt, hvoraf flere af børnene der går på Byggeren er konstateret smittet med Covid 19. Specielt børn har ofte ingen eller kun ringe symptomer på Covid 19.

Derfor er det fortsat vigtigt med god håndhygiejne, afspritning og holde afstand. Og det er ligeså vigtigt jævnligt at blive testet for Covid 19, hvis de har været tæt på en smittet (nær kontakt), samt at holde børnene hjemme hvis de er sløje eller hvis de har symptomer på Covid 19.

Vi har på Byggeren nu i et helt år stort set kun været udenfor og alle børnene og ikke mindst forældrene har forstået vigtigheden af fornuftigt tøj på efter vejrforholdene. April måned var en måned med meget omskiftligt vejr, hvor flere af børnene ikke havde tænkt på regntøj de dage, hvor det skiftede fra sol om morgenen til styrtregn om eftermiddagen. Mange måtte gå hjem fordi de frøs eller var gennemblødt af regn.

Vi vil fortsat tilrette aktiviteter udendørs og selv om maj måned ser lovende ud rent vejrmæssigt, så er en regnfrakke i tasken er altid en god ide.

Byggerhilsen John

 

Nyt 10. maj 2021

Kære forældre med børn på Rødovre Byggelegeplads.

Kristi Himmelfarts-ferien står for døren og Byggeren er vil være lukket fra torsdag d. 13.5 til søndag d. 16.5. Dog vil der i helt specielle tilfælde oprettes nødpasning fredag d. 14.5. mellem fra kl. 11-16, hvis der ikke kan findes anden mulighed for at få passet jeres børn. 

Jeg skal derfor bede jer tilkendegive om, I har behov for at benytte byggelegepladsen fredag d. 14.5. mellem 11-16 og i hvor lang tid. Tilmeldingen skal foregå senest d. 12. maj 2021 kl. 11.00., så det er muligt at indkalde ekstra personale. Dette gør vi for at optimere ressourcerne blandt personalet bedst muligt. Tilmelding skal ske telefonisk til leder John Sommerset på mobil 6185 7969

Samtidig vil jeg opfodrer alle forældre til at downloade vores app.: rødovrebyggelegeplads, hvor vi vil opdatere aktivitetskalenderen og andre vigtige informationer.

 

Nyt 7. maj 2021

Vigtigt: Covid 19 smittet byggerbarn.

Kære byggerbørn og forældre.
Mathias Grønbæk fra 5. A. på Valhøj Skole er i dag blevet konstateret smittet med Covid 19. Har du været tæt på Mathias de sidste par dage bør du hurtigst muligt blive testet for at undgå yderlig smittespredning. Beskeden om Mathias er bragt efter aftale med Mathias´s forældre.
God coronafri weekend.

Byggerhilsen John

 

Nyt 5. maj 2021.

Mere genåbning. Fra i morgen torsdag d. 6.5.2021 vil Byggeren igen være åben for alle byggerbørn som er indmeldt - HURRA!   
Så hvis du har været i skole og er frisk og rask er Byggeren åben for dig. Weekender og helligdage er der fortsat lukket for alle.
Vi vil stadig have lukket for forældrene. 

Og som flere har bemærket regner det en del i disse dage - så husk regntøj og gummistøvler.

Byggerhilsen John

                  

Nyt 5. maj 2021.

Kære byggerbørn og forældre.

Jeg har valgt at fratræde min stilling som leder på Rødovre Byggelegeplads pr. 31.7.2021.

Mit sygdomsforløb det sidste års tid, har sat mit liv i et nyt perspektiv og jeg vil prioritere min ”frie” tid til at forfølge andre interesser og gøremål. Børn og børnebørn vil der helt sikkert blive brugt endnu mere tid på og det ser jeg frem til. Folkeuniversitetets mange interessante kursusforløb ser jeg også frem til at benytte mig af og have den fornødne tid til fordybelse. Bøger, venner, daglig motion og rejser vil også fylde min kommende ”frie” tid.

Tiden på Byggeren har været en fantastisk rejse og som kaptajn har jeg styret skibet og besætningen (personalet) med den værdifulde last (byggerbørnene) efter bedste evne.

Kursen og målet med at:

understøtte børnene i at blive livsduelige mennesker, der med respekt for sig selv og andre, er aktive og ansvarlige medskaber af deres egen og vores fælles fremtid”

synes jeg er lykkedes for de fleste i et stærkt og dedikeret samarbejde mellem alle byggerens interessenter. Her tænker jeg på de børn, forældre, personale, RBV´er, institutionsbestyrelse og en masse andre gode folk, der på forskellig vis alle har bidraget til, at de mange byggerbørn har fået nogle værdifulde oplevelser i et stærk og udviklende byggerfællesskab.

At skibet har været igennem uvejr, modvind og slået lidt ud af kurs ind i mellem, er ingen hemmelighed. Men med de stærke værdier og kulturen, der bor i væggene, har Byggeren altid fundet vejen videre igen. De 15 år jeg har været på Byggeren har været en fyldt med rigtig mange gode minder og positive oplevelser, som jeg med stor glæde vil tænke tilbage på og være taknemlig over at have været en del af.

Bestyrelsen skal i fællesskab med personalet ansætte den nye leder og stillingen er nu slået op. Jeg forventer at afholde min restferie inden min fratrædelse d. 31.7.2021, hvorfor min sidste dag på Byggeren bliver omkring 1.7.

Tak til alle for et godt og konstruktivt samarbejde til gavn for de mange dejlige byggerbørn.

Byggerhilsen John.

 

Nyt 21. april 2021

Der bliver foreløbig ingen ændringer i forhold til hvilke børn/klasser, der må komme på Byggeren.

Alle 0. - 4. klasser er der åbnet for fra 13.15-18.00 i alle uger.

For de øvrige børn fra 5. -10 kl. fortsætter ordningen med 50 %´s fremmøde på Byggeren, selv om nogle nu er i skole alle uger. Det vil sige at børnene fra 5. -10 kl. kun kan komme de uger, som tidligere var udmeldt de var i skole – se skema i PDF filen nedenfor.

Hent skema som PDF

Der vil ligesom tidligere være åbent for alle børn og unge fra specialklasser og specialskoler, hvis de er indmeldt på Byggeren. F.eks. børn fra Skiftesporet og børn der er tilknyttet de to specialcentrene uanset deres alder og klassetrin. Herudover vil børn med særlig behov fortsat kunne komme i alle uger efter aftale med John.

Med byggerhilsen John

 

Nyt 15. april 2021

Det er nu muligt at tilmelde sig til vores kanotur fra lørdag den 31. juli— fredag den 6. august. Hent en tilmeldingseddel med mere info på Byggeren. OBS! kolonien er kun for de børn, der ligenu går i 4. klasse og opefter!

Hilsen koloni-holdet:

Niels, Rose og Stylle

 

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer, Byggerbladet og vores åbningstider ved hånden, og er du medlem på Byggeren kan du også være med i QR quiz'en om en lækker præmie!

hent byggerens APP