Nyheder

25. Novenber 2021

Fra i dag er der adgang for byggerbørns forældre på Byggeren igen.
Der er desværre stadig ikke adgang for andre.

Ugeplanen er opdateret og planen er at den vil blive opdateret hver onsdag eftermiddag.
Opslagstavlen er også opdateret.

og så en hilsen fra vores kommende studerende:


Velkommen til vores nye studerende Anders

Anders er tilknyttet distrikt 1 og skal være på byggeren fra 1.Dec til 31. Maj

Mit navn er Anders og jeg er 40 år gammel. Jeg bor i hus i Valby sammen med min kæreste Rikke og vores fælles søn Sigurd på snart 2,5 år og Rikkes søn Laurits på 13 år. 

I min fritid elsker jeg at se samt spille fodbold men er generelt glad for forskellige sportsaktiviteter. Jeg er hammer god til at lave pandekager, spille 4 på stribe og hygge. Jeg elsker sjov, god humor, pariserbøf og gode snakke om alt og ingenting.

Jeg går ind for at man behandler folk som man gerne selv vil behandles og at der altid er plads til en mere rundt om bordet.

18. Novenber 2021

Som I alle ved, er der kommet restriktioner omkring det at være på Byggeren pga. corona.

Derfor er vi, med stor ærgrelse, nødsaget til at aflyse vores julemarked som skulle været afholdt søndag d.5/12 på Byggeren.

MEN, RBV løser denne ”mulighed for sammenkomst”, ved at deltage på Rødovres julemarked, der bliver afholdt foran Rødovres rådhus på pladsen fredag d.26/11 fra kl. 14:00 - 18:30 samt lørdag d. 27/11 fra kl. 10:00 – 14:00 kom gerne fordi og køb årets juletræ. Husk at alle pengene går udelukkende til aktiviteter for jeres børn, så I må meget gerne formidle til andre, at man kan købe et træ hos os, under de restriktioner vi har sat.

Selv om vi ikke kan have åbent for gæster her på Byggeren, så har vi etableret et hjørne ved hovedlågen, hvor man kan købe åres juletræ fra den 23. november. Det vil foregå således at:

  • Mød op ved lågen
  • Ring på vores tlf. nr. 23 91 40 57 (står også på planche ved lågen) hvis ikke der er en medarbejder
  • Der vil komme en og betjene jer hurtigst muligt.
  • Der må kun være en familie inde ad gangen
  • Der vil stå en sprit dispencer
  • Hverdage mellem 10 og 17 og weekender mellem 11 og 15
  • Der kan betales med mobilpay og kontanter

Husk at køb et juletræ på Byggeren. Alle pengene går udelukkende til aktiviteter for jeres børn, så I må meget gerne formidle til andre, at man kan købe et træ hos os, under de restriktioner vi har sat. 
 

15. Novenber 2021

Kære forældre og byggerbørn.

Der er via skolerne udsendt brev til jer om nye retningslinjer i Rødovre Kommune pga. forhøjet smitte med Corona virus.
I forbindelse med dette vil Byggerens aktiviteter skifte til primært at være udendørs i den kommende tid som nogen af jer kan huske fra tidligere. Ang. vores ugeplan, så kan der være nogle planlagte aktiviteter som ikke kan gennemføres. Hold øje med opslag på Byggeren og I vores APP.  Der er desværre lige nu kun adgang for Byggerbørn og ikke andre uden forudgående aftale med personalet.
Hvis der skulle være spørgsmål så kontakt os gerne på mail eller telefon.

De bedste hilsner
Pelle

 

1. November 2021

Kære alle forældre og børn
Tak for en fantastisk eftermiddag/ aften. Virkelig en verdensklassefest med glade og positive mennesker. Tusinde tak for alle gaverne det var vildt overvældende og fedt der var så meget gang i dansegulvet. ikke mindst tak for alle de mange flotte ord i mindebogen. Den vil jeg tage frem i ny og næ og mindes alle de gode stunder. Vi ses lige pludselig.

Kærlig hilsen
Triller

 

29. oktober 2021

Kære alle
Så er ugeplanen for uge 44 i app’en og der kommer til at ske en masse. Hele ugen har vi bag for en sag, hvor der hver dag bliver bagt lækkerier, så kom og vær med. Alt bliver solgt til en lidt højere pris, så vi kan tjene nogle penge, der i år går til organisationen Børn, unge og sorg. Husk derfor lidt ekstra penge til ugen. Vi slutter ugen af med et brag hvor vi afholder kæphestestævne hvor ALLE forældre, bedsteforældre, søskende mm. er inviterede. Her vil der selvfølgelig være mulighed for at købe de lækkerier der er blevet bagt i løbet af ugen. Det er også fredag at vores store auktionskage kommer frem. I den forbindelse vil der også være træning til kæphestestævnet hele ugen.  

 

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer og vores åbningstider ved hånden!

Vores APP er gratis og kan hentes fra din telefons APP butik.

hent byggerens APP