Nyheder

Nyt fra 19. maj 2020:

Hurra – nu er Byggeren igen åben for de ældste børn

Byggeren er nu igen åben for 6. klasse og op. Og det var superdejligt at få hilst på så mange der nåede at komme forbi inden kl. 16. Der blev kælet og klappet på ”de stakkels” kaniner, der blev grinet og snakket. Endnu en fantastisk dejlig dag på Byggeren med alle både gamle og nye børn.

Mange børn og forældre har spurgt om vi ikke kan holde åbent længere tid – bare et par dage om ugen.

Det er desværre ikke muligt.

Der blev vedtaget en aftale i forbindelse med Cononavirussen/krisen om ændret lukketid for SFO´er og byggelegepladser, som betyder at Byggerens åbningstid er 8-16 i stedet for 10-18. Det skyldes at vi her på Rødovre Byggelegeplads skal stå til rådighed for 4 skoleklasser om formiddagen fra 8-12.30 for at aflaste skolernes pladsmæssige udfordring med at kunne holde afstand. Og vores samlede ressourcer skal bruges til netop at løse disse opgaver og samtidig med en god kvalitet. Hvis jeg så også skal tænke mulig sygdom ind i planen (sundhedsstyrelsens retningslinjer ved symptomer på Covid 19), så giver det alt i alt god mening – desværre for vores 6.-10. klasser.

Heldigvis oplevede vi i går at nogle af de ældste børn havde fri før kl. 15.30 så de havde længere tid på Byggeren i går – super!

Den vedtaget aftale løber til 31.5. så herefter er der måske en mulighed. Vi får se.

Og så lige en ærgerlig nyhed. Maria som lige er vendt tilbage efter endt barsel stopper desværre pr. 31.5, da hun har fået andet job. Vi prøver hurtigst at finde en god afløser for Maria.

John

 

Nyt fra den 14. maj 2020:

Så er der nyt omkring åbningen af byggeren for vores store byggerbørn, altså fra 6. Klasse og op. Fra på mandag den 18. Maj 2020 er der åbent for ALLE byggerbørn. Åbningstiden vil stadig kun være fra 13 til 16 og der vil være lukket i weekenden og helligdage. (Der er IKKE åbent for nogen byggerbørn før kl 13 grundet skoleforløb). Det er ikke længere nødvendigt at tilmelde sig men man vil blive krydset af når man kommer. Gæster og forældre er desværre fortsat ikke “velkommen”, endnu. Vi gælder os til at se jer på Byggeren igen selvom Byggerlivet er ændret en smule fra det I kender i forhold til de nye krav som kræver at det stadig er vigtigt at holde afstand og vaske hænder ofte. Vi ses på byggeren.


Nyt fra 17. april 2020:

Kære alle byggerbørn og forældre.

Endnu en dejlig dag på Byggeren med 49 byggerbørn – og børnene har hurtig genoptaget udfærdige byggeprojekter og fundet nogle nye. Afspritning af værktøj og redskaber fungere fint – børnene hjælpe fint til med at huske på at” det er mig der har sav nr. 8” osv.

Husk at Byggeren fortsat er lukket i weekender og på helligdage og kun har åbent for byggerbørn i hverdagene fra kl. 13-16. Forældre og andre må fortsat ikke komme medmindre det er efter aftale med personalet.

I ønskes alle en superdejlig weekend.
 

Nyt fra den 16. april 2020:

Genåbningen af Byggeren for byggerbørnene i dag, har været en helt fantastisk dag. Skønt at se børnene igen og opleve deres glæde ved at være tilbage igen. Samtidig en stor fornøjelse at se at alle børnene nemt kunne overholde de nye regler (kvikke børnJ) både med afstand, vask, toiletbesøg og de lege, der nu var mulige. Vi kunne spille volleyball med begrænset antal og bordtennis med afspritning af bold og bat.

Alt fungerede med de 51 byggerbørn ud af de 58 tilmeldte.

Jeg har indkøbt håndsprit til børnene ved indgang til byggeren, som er en nemmere og hurtigere proces end håndvask med vand og sæbe. Alle var tålmodige og positive. Ensretningen ned af hovedgade har vi droppet – det er ikke noget der er nødvendigt i forhold til vores egne byggerbørn. Det var måske lige lidt i overkanten.

Huset indenfor er lukket af og der er kun adgang for toiletbesøg – ind af en dør og ud af en anden. Fungerede også fint – nu var selvfølgelig også godt vejr – det er det måske ikke i morgen, så husk varmt tøj, da vi er ude hele tiden.

Vi serverer ikke mad og drikke i øjeblikket, det er derfor vigtigt, at de har ekstra mad med og en drikkedunk de kan fylde op udenfor.

Det var alt herfra på den første dag.
 

Nyt fra den 15. april 2020:

Kære børn og forældre på Rødovre Byggelegeplads.

I morgen torsdag åbner Byggeren gradvist igen for de byggerbørn, der går i 0.-5. klasse. Desværre ikke for 6. klasser og op – endnu. Og byggeren vil kun være åbent fra 13.00 til 16:00

Vi glæder os alle til at se jer igen selv om det bliver på afstand – husk ingen byggerkrammer!!

For at begrænse smitterisikoen mellem alle vil der være en del ændringer for hvordan vi opfører os på Byggeren.

 • Alle skal vaske hænder når de ankommer til Byggeren – husk hold afstand.
 • Mange kommer samtidig fra skole til Byggeren. Hold afstand -det tager lidt tid at komme ind.
 • Det tager ca. 1 min at vaske hænderne rigtigt/ordentligt – tålmodighed og afstand.
 • Der vil være en form for ensretning (ikke politisk) på hele byggelegepladsen, som skal læres og overholdes. Pile og afstandstape er opsat.
 • Alle kaninernes bure vil i den kommende periode bliver rengjort af personalet, så I ikke vi smitte hinanden på trillebøre og ”rense-ud-jern”. Det er der sikkert nogle der er glade for – andre ikke!
 • Du må kun klappe og ae din egen kanin. Er I flere der har grund sammen så husk afstand.
 • Jeres forældre, søskende eller venner som ikke går på Byggeren, må ikke komme på Byggeren, medmindre det er efter aftale med personalet.
 • Det er ikke muligt at komme på Byggeren før skolen slutter.
 • Der vil ikke blive lavet noget at spise – så sørg for at have ekstra meget mad med hjemmefra.
 • Husk 50 ører til foder som skal lægges i foderdåsen, der hænger ved høet. Vi stoler selvfølgelig på dig!
 • Vi vil som udgangspunkt være ude hele tiden, så tag varmt tøj på/med.
 • Smitterisikoen på toiletterne vil være stort, hvorfor der kun kan være et barn på toilettet af gangen – husk tålmodighed og hold afstand.
 • Vi vil forsøge at lave forskellige aktiviteter, hvor det er muligt at holde afstand.
 • Hvis du er syg, sløj eller føler dig utilpas skal du blive hjemme.

Det er en meget speciel tid med coronavirus, men vi regner med i alle støtter op om at overholde de ”nye regler”, så mindst muligt bliver smittet og syge. Reglerne er til, for ikke at smitte hinanden og personalet. Hvis al personalet bliver smittet, er der jo ingen til at åbne byggeren igen og det ville være så ærgerligt. Så pas på jer selv, personalet og hinanden ved at holde afstand og vaske hænder ofte.

Byggerhilsner John.

Husk: Følg med i udviklingen omkring arrangementer og aktiviteter via Byggeren app.

Hold dig løbende opdateret om myndighedernes anbefalinger på www.coronasmitte.dk

Denne side er sidst opdateret:
Onsdag den 4. maj2020 kl. 19:55

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer, Byggerbladet og vores åbningstider ved hånden, og er du medlem på Byggeren kan du også være med i QR quiz'en om en lækker præmie!