VIGTIG INFORMATION:
For at undgå Corona-smitte er der KUN adgang for indmeldte børn og ingen andre heller ikke forældre lige nu.
IMPORTANT INFORMATION:

To avoid Corona infection, there is ONLY access for registered children and no one else, not even parents right now.

Nyheder

Her på siden finder du nyheder der er relateret til forældre og børn på byggeren

Du finder de ugentlige opaver og andet til vores medlemmer under punktet "online" i vores app.


Nyt 7. maj 2021

Vigtigt: Covid 19 smittet byggerbarn.

Kære byggerbørn og forældre.
Mathias Grønbæk fra 5. A. på Valhøj Skole er i dag blevet konstateret smittet med Covid 19. Har du været tæt på Mathias de sidste par dage bør du hurtigst muligt blive testet for at undgå yderlig smittespredning. Beskeden om Mathias er bragt efter aftale med Mathias´s forældre.
God coronafri weekend.

Byggerhilsen John

 

Nyt 5. maj 2021.

Mere genåbning. Fra i morgen torsdag d. 6.5.2021 vil Byggeren igen være åben for alle byggerbørn som er indmeldt - HURRA!   
Så hvis du har været i skole og er frisk og rask er Byggeren åben for dig. Weekender og helligdage er der fortsat lukket for alle.
Vi vil stadig have lukket for forældrene. 

Og som flere har bemærket regner det en del i disse dage - så husk regntøj og gummistøvler.

Byggerhilsen John

                  

Nyt 5. maj 2021.

Kære byggerbørn og forældre.

Jeg har valgt at fratræde min stilling som leder på Rødovre Byggelegeplads pr. 31.7.2021.

Mit sygdomsforløb det sidste års tid, har sat mit liv i et nyt perspektiv og jeg vil prioritere min ”frie” tid til at forfølge andre interesser og gøremål. Børn og børnebørn vil der helt sikkert blive brugt endnu mere tid på og det ser jeg frem til. Folkeuniversitetets mange interessante kursusforløb ser jeg også frem til at benytte mig af og have den fornødne tid til fordybelse. Bøger, venner, daglig motion og rejser vil også fylde min kommende ”frie” tid.

Tiden på Byggeren har været en fantastisk rejse og som kaptajn har jeg styret skibet og besætningen (personalet) med den værdifulde last (byggerbørnene) efter bedste evne.

Kursen og målet med at:

understøtte børnene i at blive livsduelige mennesker, der med respekt for sig selv og andre, er aktive og ansvarlige medskaber af deres egen og vores fælles fremtid”

synes jeg er lykkedes for de fleste i et stærkt og dedikeret samarbejde mellem alle byggerens interessenter. Her tænker jeg på de børn, forældre, personale, RBV´er, institutionsbestyrelse og en masse andre gode folk, der på forskellig vis alle har bidraget til, at de mange byggerbørn har fået nogle værdifulde oplevelser i et stærk og udviklende byggerfællesskab.

At skibet har været igennem uvejr, modvind og slået lidt ud af kurs ind i mellem, er ingen hemmelighed. Men med de stærke værdier og kulturen, der bor i væggene, har Byggeren altid fundet vejen videre igen. De 15 år jeg har været på Byggeren har været en fyldt med rigtig mange gode minder og positive oplevelser, som jeg med stor glæde vil tænke tilbage på og være taknemlig over at have været en del af.

Bestyrelsen skal i fællesskab med personalet ansætte den nye leder og stillingen er nu slået op. Jeg forventer at afholde min restferie inden min fratrædelse d. 31.7.2021, hvorfor min sidste dag på Byggeren bliver omkring 1.7.

Tak til alle for et godt og konstruktivt samarbejde til gavn for de mange dejlige byggerbørn.

Byggerhilsen John.

 

Nyt 21. april 2021

Der bliver foreløbig ingen ændringer i forhold til hvilke børn/klasser, der må komme på Byggeren.

Alle 0. - 4. klasser er der åbnet for fra 13.15-18.00 i alle uger.

For de øvrige børn fra 5. -10 kl. fortsætter ordningen med 50 %´s fremmøde på Byggeren, selv om nogle nu er i skole alle uger. Det vil sige at børnene fra 5. -10 kl. kun kan komme de uger, som tidligere var udmeldt de var i skole – se skema i PDF filen nedenfor.

Hent skema som PDF

Der vil ligesom tidligere være åbent for alle børn og unge fra specialklasser og specialskoler, hvis de er indmeldt på Byggeren. F.eks. børn fra Skiftesporet og børn der er tilknyttet de to specialcentrene uanset deres alder og klassetrin. Herudover vil børn med særlig behov fortsat kunne komme i alle uger efter aftale med John.

Med byggerhilsen John

 

Nyt 15. april 2021

Det er nu muligt at tilmelde sig til vores kanotur fra lørdag den 31. juli— fredag den 6. august. Hent en tilmeldingseddel med mere info på Byggeren. OBS! kolonien er kun for de børn, der ligenu går i 4. klasse og opefter!

Hilsen koloni-holdet:

Niels, Rose og Stylle

 

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer, Byggerbladet og vores åbningstider ved hånden, og er du medlem på Byggeren kan du også være med i QR quiz'en om en lækker præmie!

hent byggerens APP