Hvad kan man på Byggeren

Dyr
På Byggeren er der en masse forskellige dyr og børnene kan få ”deres egen” kanin, fugle – eller hønsehold. Vi har desuden også heste, geder, mus og andre smådyr, som alle er fællesdyr. Alle dyr på Byggeren er Byggerens og arbejdet med dyreholdene er et pædagogisk redskab, som vi bruger i arbejdet med de børn, der går på Byggeren. Der er altid aktiviteter omkring alle dyrene på Byggeren  - hele året rundt.

Sport & bevægelse
Vi spiller fodbold, floorball, rullehockey, volleyball, bordtennis, bordfodbold og alt muligt andet hele året rundt. Der er masser af muligheder og vi har pladsen til at boltre os. Vi leger fangeleg, sneboldkamp, gemmeleg, dåseskjul m.m. og vi kæmper gerne med rollespils-våben og bryder på måtter. Fra tid til anden finder vi også plads og lyst til fx yoga, dans og parkour. Vi spiller og bevæger os hver dag på Byggeren.

Spil og leg
Hver dag spiller vi brætspil, kortspil og andre sociale spil og leger inde og ude. Vi laver også stafetter og løb af forskellige slags. Vi bestræber os på at være ude så meget som overhovedet muligt.

Computer, iPad og konsoller
Vi mener, at børnene har rigeligt af alt dette udenfor Byggeren og vi vil gerne vise og lære børnene, at der er mange andre måder at være social og bruge sin energi på. Når det er sagt, så skal det også siges, at den digitale tidsalder er over os alle og vi gerne vil følge med tiden. Vi bruger derfor de digitale muligheder i forbindelse med bevægelse og samarbejde, dette er feks.dansespil på en Wii, iPad-skjul, at lave små film sammen med børnene eller multiplayer-spil på PlayStation. Hver gang vi bruger de digitale værktøjer, er det med de pædagoriske briller på.

Mad og bål
Vi har bestemt, at vi hver dag laver noget spiseligt, der kan købes af børnene i løbet af dagen. Dette er en aktivitet, hvor der hver dag er en voksen, der laver noget spiseligt og gerne samme med børnene. Vi har et dejlig udekøkken, hvor vi også i den forbindelse laver mad sammen med børnene.

Værksteder
Fra uge 43 er der værksteder alle uger op mod jul. Værkstederne fremgår af opslag og i Byggerbladet. Fx stenslibning, ler, krea, kniv, læder, træ og meget andet.

Andre aktiviteter/arrangementer
Oprydningsfrokost (efterårsferien og vinterferien)
Påskefrokost (en af dagene i påskeferien)
StoreBolleDag (midt i marts)
Dyrskue (september)
BørneTemaFest (1. kvartal af året)
Grillfest (August/september)
Sankt-Hans (23. juni)
Julemarked (Første søndag i december)
Springstævne (Fredagen inden sommerferien)
Fællesspisning (Første mandag i måneden)
Bygger-MGP
Teater

Mulige daglige aktiviteter
(Nogen kræver en medarbejder/planlægning)
Byggeri, ridning, madlavning, rollespil, fodbold, fangeleg, sneboldkamp, gemmeleg, dåseskjul, floorball, rullehockey, volleyball, bordtennis, dyr, agility, brydning, brætspil, kortspil, yoga, dans, parkour, teater, war-hammer, fjernstyrede biler, træværksted, stenværksted, kreaværksted, musik, trampolin, basket, badning, gynge, vippe, junglesti, hulebyggeri, fiskeri, ler-værksted, opfinde ting, bage, karaoke, hænge ud, snakke, se/lave film, iPad skjul, Nerf Guns, racerbane, Byggerblads-skrivning  og MEGET MEGET MERE…

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer og vores åbningstider ved hånden!

Vores APP er gratis og kan hentes fra din telefons APP butik.

hent byggerens APP